Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider

Den gode mad er vores mantra

Den gode mad – hvad er det? Svaret er naturligvis ikke entydigt, fordi vi som mennesker er forskellige. Vi mener dog, at man kan sætte nogle retningslinjer op for, hvad der definerer den gode mad. Og disse retningslinjer følger vi nøje.
 

Den gode mad er karakteriseret af gode råvarer

Først og fremmest mener vi, at den gode mad består af nøje udvalgte og gode råvarer. Mad er vores brændstof, og derfor er det vigtigt at gå op i den gode mad. Den gode mad behøver ikke være kompliceret eller tage lang tid at lave. Du kan fx få en tallerken mongolian barbecue tilberedt på under fem minutter. Den gode mad kan altså sagtens være hurtig uden at være usund.
 
Vi tilbyder også diner transportable. Læs mere her
 

Den gode mad er lig med en oplevelse

Vi synes, at den gode mad skal være en oplevelse på flere niveauer. Den gode mad skal udvide vores kulinariske erfaringer, den skal pirre vores sanser og den skal vække vores nysgerrighed.
Et godt bud på en ny madoplevelse kan være vores buffet fyldt med autentisk og velsmagende kinesisk mad. Her vil du opleve, hvordan den gode mad eksperimenterer med konsistens og smagskombinationer.
 

Det sociale er vigtigt for den gode mad

Råvarerne skal være i orden, og den gode mad skal fremme nye madoplevelser. Men noget der er mindst lige så vigtigt, når man skal definere den gode mad er det sociale aspekt. I bl.a. Kina er det sociale aspekt vigtigt, og man bruger tid på at samme sammen.
Vi har hos Fuzhou lagt stor vægt på hyggelige og autentiske rammer, hvor der er plads til at samles om maden – og plads til, at man har lyst til at tage sig tiden til den gode mad. Vores venlige personale vil gøre alt for at sikre jer en god oplevelse.
 
Har du lyst til at blive endnu klogere på den gode mad? Så se vores ordbog her. Ved du fx hvad sashimi er?
 

…op til toppen

Return to Top ▲Return to Top ▲