Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider

Mongolian barbecue – mad efter dit hoved

Mongolian barbecue er et populært koncept hos mange – og det forstår vi godt. Mongolian barbecue kan du tilpasse lige netop til dine smagsløs, og det er kun fantasien, der sætter grænsen for de mange smagskombinationer.
 

Mongolian barbecue er en symfoni af sunde råvarer

Vores mongolian barbecue består udelukkende af sunde og friske råvarer. Mørt, tyndskåret kød fra både kylling, okse, svin og lam, fisk og skaldyr, samt en lang række farverige grøntsager er grundstenene i mongolian barbecue. Mongolian barbecue er med andre ord et fantastisk koncept for dig, der går særligt op i, hvad du spiser. Mongolian barbecue er sundt – men det er alt andet end kedeligt!
 
Vores mantra er ”den gode mad”. Klik her og læs hvorfor
 

Gør din mongolian barbecue til en smagseksplosion med vores mange saucer

Når du har valgt hvilket kød og hvilke grøntsager du ønsker, din mongolian barbecue skal bestå af, krydrer du den selv med lige præcis de saucer, du ønsker. Du kan krydre dine råvarer med stærke saucer som fx peber, hvidløg og chili. Du kan også vælge runde og milde krydderier som fx sesam, soja og sursødsauce. Vi har et hav af saucer, og der er med garanti også noget for dig!
 
Når du har krydret din mongolian barbecue er du klar til at få det tilberedt hos kokken. Og det går stærkt!
 

Mongolian barbecue er for alle – også de mindste

Mongolian barbecue er med sine store variationsmuligheder for alle. Et ekstra element ved mongolian barbecue er, at man ser sin mad blive tilberedt. At se kokken arbejde med de friske råvarer på den store, glohede spande kan være en fantastisk oplevelse for de mindste.
 
Hos Fuzhou serverer vi også autentisk kinesisk mad. Læs mere her!

Return to Top ▲Return to Top ▲