Kæmpe luksus buffet

fuzhou restaurant sushi

Buffet priser

Søndag – Torsdag:

168 kr

Fredag – Lørdag:

188 kr

Børn 3 – 11 år:

Halv pris

Børn 0 – 1 år:

Gratis

Børn 2 år:

40 kr

fuzhou restaurant sushi

Buffet priser

Søndag – Torsdag:

148 kr

Fredag – Lørdag:

168 kr

Børn 3 – 11 år:

Halv pris

Børn 0 – 1 år:

Gratis

Børn 2 år:

40 kr

Autentisk pekingsuppe

Ægte kinesisk pekingsupper, der skubber gang i dine smagsløg. For at få den perfekte peaking suppe, har vi gjort brug af de tradtionelle  kinesike opskrifter. Suppen er en del af buffet.

Mongolian barbeque

Få oplevelsen af Mongolian barbecue stegt på vores åbne grill. Mongolian barbecue er det traditionsrige og årtusindegamle kinesiske køkkenredskab, hvori kød og grøntsager tilberedes i løbet af få minutter så smagsstofferne og næringsstoffer bevares i maden. Vores Mongolian Barbecue består af oksekød, svinekød, kyllingekød, lammekød, flere forskellige grønsager og flere forskellige saucer, frisk frugt, og stor salatbar.

Kinesisk luksus buffet

Vores luksus buffet eller skal vi kalde det for kæmpe buffet, består af en del retter. Vi sørger for løbende, at få tilføjet nye retter til buffet. På nuværende tidspunkt består buffet af Kylling i karry, Kylling m.nødder i chilisauce, Oksekød i pebersauce, andesteg, Stegte ris, Stegte nudler, Spareribs, Stegte Kinarejer, Kødboller i barbeque sauce, Lizhi svinekød, Krepse- haler, Dybstegte kinarejer, Dybstegte svinekød, Dybstegte kylling, Kyllingvinger, Pommes frites, Dybstegte surimi krabbekød, Dybstegte blæksprutter, Kinesiske brød, Miniforårsruller, Hjemme- lavet kyllingespyd, Stegte grøntsager i blake-bean sauce, ris.

Japansk sushi bar

Sushi elskere skal selvfølgelig ikke snydes og derfor serverer vi frisk lavet sushi i buffeten. Her kan man få fornøjelsen af Nigiri, Makiruller Hosomaki, Futomaki og japansk tang salat. 
Ligesom vores kinesiske retter, introduceres der løbende nye og lækre sushi varianter. For at tilfredsstille enhvers smagsløg serverer vi også Soya, Wasabi og syltede ingefær. 

 

Dessert - fri isbar & kaffe/te

For at gøre smagsoplevelsen endnu bedre kan gæsterne slutte deres måltid af med dessert som de selv sammensætter. Som en del af buffeten har vi fri isbar, frugt og kaffe & the.
Isbaren indebærer softice og 7 forskellige varianter af gammeldags is eks. Børnenes favorit tyggegummi is, straccetella is. Dertil har vi lækre toppings, chokolade-, karamel-, jordbær- og lakridssauce og forskellige frugt, som tilbehør. Der kan også nydes pandekager med Nutella, sirup og formelis. 

 

buffet dessert, fri isbar, fri softice, pandekage
kaffe bønner Fuzhou Holstebro