Hvem er vi?

Hos Fuzhou Restaurant i Holstebro ønsker vi at udvide din kulinariske horisont. Vi Vi serverer kinesisk mad, sushi og mongolsk barbecue, som er en del af vores buffet, men der kan også bestilles fra vores menukort. Ønsker du derimod kinesisk mad til dit private arrangement, så tilbyder vi diner transportable. Hvor vi kommer ud med den buffet du ønsker.

En restaurant for alle

På baggrund af vores kæmpe buffet er der helt sikkert noget som du kan lide. Vi er en Restaurant, hvor du kan medbringe hele familien. Til de mindre børn, er der mulighed for at bestille børnemenuer, men der er helt sikkert også retter i buffet det kan lide. Herudover har vi også legerum i restauranten, som de kan opholde sig i. Synes godt om vores Facebookside for at være opdateret. Her vil vi løbende komme med særlige gode Facebook-tilbud, og vi afholder løbende konkurrencer. Vi glæder os til at se jer hos Fuzhou Restaurant i Holstebro.
 
Husk i øvrigt, at du kan spise af buffeten til kun 1 kr.*, hvis du har fødselsdag! *Gælder kun ved minimum 4 kuverter
 
Vi glæder os til at fejre dig hos Fuzhou Restaurant i Holstebro, på rigtig kinesisk manér.

Vores oprindelse

Da vi har oprindelse fra Kina, har vi en stor viden indenfor feltet, og vi har mange har erfaring indenfor Restauranten branchen. Vores køkken består af veluddannede kokke, som har specialiseret sig i kinesisk mad i mange år.
 
Herudover er vores fokus på venlig betjening og indblik i det autentiske asiatiske køkken og dets kultur er vigtige elementer for os.